Værktøj

Beregn din salgstid

Salg er vigtigt, men salgsprocessen er ofte både lang og tidskrævende. Har du en tendens til at udskyde opgaven, eller mangler du blot et bedre overblik, så får du her en beregner, der hjælper dig til at få salg prioriteret og giver overblik over tid og effektivitet. Med INDKOMs beregner bliver det tydeligt, hvor mange tilbud, møder og telefonsamtaler der skal til for, at du opnår det ønskede salg.

Udfyld formularen og få tilsendt værktøjet
Accept af INDKOMs vilkår
Når du downloader et af vores værktøjer, accepterer du samtidig INDKOMs vilkår og tilmelder dig vores nyhedsbrev. Du kan til enhver tid framelde e-mails fra os ved at bruge linket nederst i en e-mail. Du kan læse vores vilkår her*

Salgsberegner

Salg er vigtigt, men salgsprocessen er ofte både lang og tidskrævende. Har du en tendens til at udskyde opgaven, eller mangler du blot et bedre overblik, så får du her en beregner, der hjælper dig til at få salg prioriteret og giver overblik over tid og effektivitet. Med INDKOMs beregner bliver det tydeligt, hvor mange tilbud, møder og telefonsamtaler der skal til, for at du opnår den ønskede omsætning.

Beregneren er opbygget således, at du kan indføre dine egne tal, så du kan få indblik i, hvad det vil kræve at nå dine mål. Salgsberegneren kan bruges som et værktøj til at:

  • Skabe et overblik og få prioritet tid til salget
  • Få fastlagt KPI og mål for virksomhedens sælgere
  • Beregne samt optimere salgsprocessen
  • Følge op på og evaluere salgsindsatserne løbende
  • Sætte fokus på manglende indsatser og dårlige resultater

Download vores værktøj her. Du skal blot udfylde formularen på denne side. Ønsker du hjælp til at forbedre salgsindsatsen, er du altid velkommen til at kontakte os.

© 2019 INDKOM - Forretningsudvikling i øjenhøjde. All rights reserved