Værktøj

Den rigtige organisationsform

Organiser din virksomhed – og gør arbejdsdagen mere effektiv. Kortlæg og identificer forbedringer i din virksomheds arbejdsgange med denne introduktion til organisationsformer.

Udfyld formularen og få tilsendt værktøjet
Accept af INDKOMs vilkår
Når du downloader et af vores værktøjer, accepterer du samtidig INDKOMs vilkår og tilmelder dig vores nyhedsbrev. Du kan til enhver tid framelde e-mails fra os ved at bruge linket nederst i en e-mail. Du kan læse vores vilkår her*

Organisationsformer

Har du styr på, hvordan du organiserer din virksomhed, så du opnår mere effektivitet i arbejdsdagen? Netop dette kan et fokus på organisationsformen i virksomheden hjælpe dig med. Hvis du ikke har styr på din organisationsform, kan det være årsag til forvirring, ineffektiv arbejdsfordeling og tabt overblik.

Hos INDKOM arbejder vi med organisationsformen for vores mange kunder, hvor vi har fokus på at optimere og forbedre strukturen i virksomheden. Ud fra vores erfaringer har vi udarbejdet et værktøj, så du kan få et indblik i vigtigheden og processerne for organisationsform, så du selv kan forsøge at få styr på din virksomheds organisationsform.

Download vores værktøj, og du vil få indsigt i følgende:

  • Hvad er en organisationsform
  • Hvorfor skal du arbejde med organisationsformen
  • Hvordan arbejder du med organisationsformen
  • En forklaring af de fire begreber inden for organisationsformen
  • Hvordan du kortlægger organisationsformen
  • Hvordan du analyserer organisationsformen

Efter du har læst, forstået og brugt vores værktøj, kan du forbedre din virksomhed med håndgribelige ændringer, der vil øge medarbejderens effektivitet, og som vil skabe klarhed omkring rollefordeling og ansvar.

Vi kommer med konkrete eksempler på typer af organisationsmodeller, og kommer med skabeloner for, hvordan I kan strukturere jeres organisationsform i virksomheden.

Download vores værktøj her på siden. Hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning og hjælp til at optimere din virksomhed, så kan du kontakte os direkte eller læse mere om vores ydelser her på hjemmesiden.

© 2019 INDKOM - Forretningsudvikling i øjenhøjde. All rights reserved