Værktøj

Grøn omstilling opstartsskema

Overvejer I også at arbejde med grøn omstilling og bærdygtighed i jeres organisation, men ved ikke helt hvor I skal starte? Med opstartsskemaet giver vi et lavpraktisk, men effektivt værktøj, der kan være med til at guide tankerne og samtalerne - og forhåbentlig hjælpe jer videre fra tanke til handling.

God fornøjelse.

Udfyld formularen og få tilsendt værktøjet
Accept af INDKOMs vilkår
Når du downloader et af vores værktøjer, accepterer du samtidig INDKOMs vilkår og tilmelder dig vores nyhedsbrev. Du kan til enhver tid framelde e-mails fra os ved at bruge linket nederst i en e-mail. Du kan læse vores vilkår her*

Grøn omstilling opstartsskema

Der hersker vist ingen tvivl om, at der ligger stor værdi i at arbejde med grøn omstilling. Men vejen fra tanke til handling kan, ligesom med alt andet, være utrolig lang og uoverskuelig. Selvom det står klart, hvorfor vi bør arbejde med det, er det nødvendigvis ikke ensbetydende med, at det er tydeligt, hvordan vi rent praktisk gør det.

Men hvordan kommer vi så i gang?

I INDKOM har vi forsøgt at imødekomme problemstillingen ved at udarbejde et værktøj, der kan samle og strukturere de tanker og overvejelser, som du kan have i dit indledende arbejde med cirkulær økonomi og grøn omstilling. Vi har, med inspiration fra GCOs ansøgningsskema, opstillet nedenstående spørgsmål, som forhåbentlig bliver startskuddet for rejsen mod at udvikle din forretning i en mere bæredygtig og cirkulær retning.

© 2019 INDKOM - Forretningsudvikling i øjenhøjde. All rights reserved