Værktøj

MUS Skema

Medarbejder Udviklings Samtaler (MUS) bør holdes mindst en gang om året, for det er her leder og medarbejder i fællesskab har den evaluerende samtale. Brug tiden fornuftigt med vores guide og skema med otte dele med spørgsmål, så både du og din medarbejder kan møde forberedte, få en udbytterig samtale og hjælp til efterfølgende overblik og opfølgningsmuligheder.

Udfyld formularen og få tilsendt værktøjet
Accept af INDKOMs vilkår
Når du downloader et af vores værktøjer, accepterer du samtidig INDKOMs vilkår og tilmelder dig vores nyhedsbrev. Du kan til enhver tid framelde e-mails fra os ved at bruge linket nederst i en e-mail. Du kan læse vores vilkår her*

MUS skema

En Medarbejder Udviklings Samtale (MUS) er grundstenen for et tæt samarbejde mellem medarbejderen og lederen, da samtalen danner rammer for at afstemme forventningerne til hinanden og sikre en positiv udvikling af medarbejderens kompetencer og motivation – både på det faglige og personlige plan. En MUS kan skabe et bedre samarbejde, og samtidig skabe en bedre daglig kommunikation og forståelse mellem leder og medarbejder, der øger medarbejdertilfredsheden i virksomheden.

Det er derfor et vigtigt værktøj for at skabe et sundt arbejdsmiljø. En MUS kan være med til at give dig som en leder et bedre overblik over, hvordan og hvornår dine medarbejdere føler sig stærkest, gladest og præsterer bedst. Med en MUS sætter medarbejderen og lederen sig sammen for at finde frem til fremtidige arbejdsopgaver, forventninger og ønsker til kompetenceudvikling.

Med vores gratis MUS-skema, vil du blive klædt godt på til næste MUS. Værktøjet vil give dig indsigt i følgende:

  • Hvad er MUS, og hvordan benytter du det i praksis
  • Hvorfor og hvordan bør du arbejde med MUS
  • Et MUS forberedelsesskema med 8 dele til brug i MUS-mødet

Med vores MUS-værktøj får du altså en skabelon for, hvordan du kan strukturere MUS i din virksomhed. Vores skema indeholder alle de primære spørgsmål, der er vigtige at få svar på og talt om til jeres MUS.

Download vores MUS-værktøj nu og bliv klar til din virksomheds næste MUS-samtaler.

© 2019 INDKOM - Forretningsudvikling i øjenhøjde. All rights reserved