Værktøj

Optimer din likviditet

Arbejd aktivt med din virksomheds likviditet. I dette værktøj får du et excel-ark, der kan beregne din virksomheds arbejdskapital. Det hjælper med at skabe overblik over, hvad der påvirker din likviditet. Derudover kommer værktøjet med forslag til, hvordan du selv kan sikre forbedringer af likviditeten. 

Udfyld formularen og få tilsendt værktøjet
Accept af INDKOMs vilkår
Når du downloader et af vores værktøjer, accepterer du samtidig INDKOMs vilkår og tilmelder dig vores nyhedsbrev. Du kan til enhver tid framelde e-mails fra os ved at bruge linket nederst i en e-mail. Du kan læse vores vilkår her*

Optimer din likviditet

Arbejd aktivt med din virksomheds likviditet. I dette værktøj får du et excel-ark, der kan beregne din virksomheds arbejdskapital. Det hjælper med at skabe overblik over, hvad der påvirker din likviditet. Derudover kommer værktøjet med forslag til, hvordan du selv kan sikre forbedringer af likviditeten i din virksomhed.

Værktøjet giver dig mulighed for at tage udgangspunkt i din virksomhed arbejdskapital, som er et udtryk for den likviditet, der er bundet i debitorer, kreditorer og lager. Du bliver derfor klædt på til at forstå mere om, hvordan du geninvesterer de bundne midler i virksomheden.

Med vores værktøj til optimering af din likviditet, vil vi komme ind på følgende områder:

  • Hvad er arbejdskapital
  • Hvorfor skal du arbejde med optimering af arbejdskapital
  • Hvordan arbejder du med optimering af arbejdskapital
  • en beregner til beregning af din arbejdskapital

Ved optimering af din arbejdskapital vil du kunne opnå forbedret likviditet i virksomheden, hvilket vil åbne op for nye muligheder. Download vores værktøj nu og få skabt et overblik og fokus over din likviditet.

© 2019 INDKOM - Forretningsudvikling i øjenhøjde. All rights reserved