Værktøj

Situationsbestemt ledelse

Har du svært ved at motivere dine medarbejdere? Og forstår du ikke altid deres behov - så er det svært at være en dygtig leder! Ved hjælp af fire konkrete ledelsesstile kan du få hjælp til, hvordan du bedst motiverer dine medarbejdere.

Udfyld formularen og få tilsendt værktøjet
Accept af INDKOMs vilkår
Når du downloader et af vores værktøjer, accepterer du samtidig INDKOMs vilkår og tilmelder dig vores nyhedsbrev. Du kan til enhver tid framelde e-mails fra os ved at bruge linket nederst i en e-mail. Du kan læse vores vilkår her*

Situationsbestemt ledelse

Hvis du ønsker at blive en dygtig leder, skal du først og fremmest forstå dine medarbejderes behov, før du kan motivere dem. Når du kan motiverer dine medarbejdere, er du allerede på vej til at blive en dygtig leder.

Hos INDKOM arbejder vi med situationsbestemt ledelse, og vi forstår os på, hvordan man bliver en dygtig leder. Vi har derfor udviklet et værktøj, hvor vi kommer i dybden med situationsbestemt ledelse og de fire ledelsesstile.

Du kan downloade vores værktøj ved at udfylde formularen på denne side. Værktøjet indeholder følgende punkter:

 • Hvad er situationsbestemt ledelse
 • Hvorfor skal man arbejde med situationsbestemt ledelse
 • Hvordan arbejder man med situationsbestemt ledelse
 • Teori om de fire ledelsesstile
  • Den instruerende ledelsesstil
  • Den trænede ledelsesstil
  • Den støttende ledelsesstil
  • Den delegerende ledelsesstil
 • Praktisk information om brug af situationsbestemt ledelse i din virksomhed

At arbejde på at forbedre din ledelsesstil burde altid være en prioritet. Din ledelse vil have en markant effekt på dine medarbejderes effektivitet og motivation, hvilket kan have langsigtede konsekvenser for virksomhedens sundhed.

Ledelse er dog ikke nemt, så derfor vil dette værktøj netop være med til, at give dig konkrete tips, eksempler og ikke mindst et template, hvorfra du kan arbejde med ledelse og blive bevidst om, hvordan du leder.

Alle dine medarbejdere er forskellige, og derfor har de naturligvis også forskellige behov. Det er netop her, at situationsbestemt ledelse kan være med til at hjælpe dig på rette vej, så du kan anerkende dine medarbejderes behov og justere din ledelsesstil efter det.

Hent vores værktøj i dag og bliv en bedre leder. Er det svært at lære på egen hånd, eller har du brug for hjælp, støtte eller feedback til din konkrete situation, så er du også altid velkommen til at kontakte os. Du kan læse mere om vores ydelser og priser her på hjemmesiden.

© 2019 INDKOM - Forretningsudvikling i øjenhøjde. All rights reserved