Værktøj

Tavlemøder

Ved hjælp af en tavle, som du opdeler til formålet efter anvisninger i værktøjet Tavlemøder fra INDKOM, kan du skabe en fast struktur på jeres møder ved at følge de fire faser, som tavlemøder er opbygget i. Det er vores erfaring, at værktøjet er så konkret, at det hurtigt bliver en værdsat mødetype, der sikrer en kontinuerlig udvikling. Samtidig undgår I lange møder, der enten ender uden en løsning, eller at løsningen ikke bliver implementeret. Tavlemøder kan bruges til møder i ledelsen, blandt øvrige medarbejdere eller samlet efter behov.

Udfyld formularen og få tilsendt værktøjet
Accept af INDKOMs vilkår
Når du downloader et af vores værktøjer, accepterer du samtidig INDKOMs vilkår og tilmelder dig vores nyhedsbrev. Du kan til enhver tid framelde e-mails fra os ved at bruge linket nederst i en e-mail. Du kan læse vores vilkår her*

Tavlemøder

Undgå lange møder med langt til handling ved at bruge tavlemøder i din virksomhed. Med tavlemøder kan du undgå lange, ineffektive møder, der ofte ender uden en løsning. Ineffektive møder kan være en stor tidsrøver i virksomheden, og de kan koste virksomheden dyrt, da der bliver mindre tid til fakturerbare opgaver.

Tavlemøder kan bruges til alle former for møder, heriblandt møder i ledelsen, mellem medarbejdere, mv. Det er en alsidig model, der øger effektiviteten af møderne på din arbejdsplads, ved at sætte agenda, struktur og dagsordenen for mødet, så mødet har et specifikt formål med et resultat for øje. Herved spares der tid, og som enhver virksomhedsejer ved, så er tid penge.

Men ved du ikke, hvordan du skal bruge tavlemøder i din virksomhed? Vi har lavet et simpelt og overskueligt værktøj, hvor du bliver klædt på til at kunne bruge tavlemøder aktivt i din virksomhed. Download vores værktøj ved at udfylde formularen her på siden og få det tilsendt direkte til din indbakke.

Vores værktøj vil give dig indsigt i følgende:

  • Hvad er tavlemøder, og hvordan benytter du det i praksis
  • Hvorfor burde du arbejde med tavlemøder
  • Hvordan fungerer tavlemøder
  • Hvilke teorier ligger bag tavlemøder
  • Hvordan kan du bedst skabe succes med tavlemøder
  • En skabelon og struktur til tavlemøder
  • En procedure og spillereglerne for tavlemøder

Vores værktøj vil derfor give dig indsigt i alle processer forbundet med tavlemøder, så du kan implementere det i din virksomhed. Download vores værktøj nu. Hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til effektivisering af din virksomheds møder, så står vi til rådighed.

© 2019 INDKOM - Forretningsudvikling i øjenhøjde. All rights reserved